• 1 week levertijd
 • 1 week levertijd
 • +31629500935 Chat nu

4.8van de 132 Reviews


  Disclaimer

                                                             DISCLAIMER

   

   

  Op het gebruik van deze website www.ypsports.nl zijn onderstaande gebruiksvoorwaarde van toepassing. Door gebruik te maken van deze website, word u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

   

  Gebruik van informatie

   

  YP Sports streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele informatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat YP Sports niet in voor de volledigheid , juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website van algemene aard kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.

   

  Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. YP Sports aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website evenmin voor het niet goed functioneren van onze website of producten.

  Op basis van het verzenden en ontvangen van informatie via de website of via de e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen YP Sports en de gebruiker van de website ontstaan.

   

  E-mail

   

  YP Sports garandeert niet dat aan haar gezonden E-mails(tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico’s. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met YP Sports te corresponderen, accepteert u dit risico.

   

  Intellectuele eigendsomsrechten

   

  Alle publicaties en uitingen van YP Sports zijn beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat YP Sports daar vooraf schriftelijk toestemming voor geeft.

   

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0