• 1 week levertijd
 • 1 week levertijd
 • +31629500935 Chat nu

4.8van de 132 Reviews


  Verzenden & retourneren

  Retourneren

  Sinds 2001 is er in Nederland de wet ''Kopen op Afstand'' van kracht. Dit is een goede zaak omdat zo de consument – u dus – een sterkere positie heeft. Aangezien wij het officiële Thuiswinkel Waarborg certificaat in bezit hebben en de wet ''Kopen op Afstand'' van kracht is in Nederland,hanteren wij enkele regels en wetgevingen met betrekking tot ruilen/retourneren en garantie. Op deze pagina vindt u belangrijke informatie over retourneren en hoe de procedure in zijn gang gaat.

  Garantie

  Heeft u een defect aan een product, dan verwijzen wij u naar de pagina Garantie 
  Indien er onverhoopt door ons een foutje wordt gemaakt en u verkeerde spullen in huis krijgt, nemen wij uiteraard ook de retourkosten voor onze rekening. Neem in dat geval altijd even contact met ons op via onze klantenservice.

  Retourneren

  Bent u om welke reden dan ook niet tevreden met het geleverde product(en)? Dan bieden wij u uiteraard de mogelijkheid om het pakket terug te sturen en uw geld terug te vragen. Wij geven u daarvoor 14 dagen. Binnen deze periode heeft u de mogelijkheid om de retourprocedure in gang zetten. Dit kunt u doen doormiddel van het formulier voor herroeping en retourneren. Om het retourproces zo soepel mogelijk te laten verlopen, verzoeken wij u om de instructies op te volgen.

  Heb je dit herroepingsformulier niet gekregen of bent u hem kwijt?

  https://cdn.webshopapp.com/shops/311355/files/349407339/retourformulier-voor-herroeping.docx

  U kunt ook gebruikmaken van het Europees modelformulier voor herroeping om aan ons kenbaar te maken dat u van de aankoop afziet. Gebruik van dit formulier is echter niet verplicht

  U kunt uw artikelen retourneren, mits voor zover redelijkerwijs mogelijk:

  • Het prijskaartje nog aangehecht is. Prijskaartjes mogen uitsluitend verwijderd worden indien dit het passen van het artikel zou belemmeren.
  • Hygiene artikelen zoals ondergoed, bitjes, mondbeschermers en trainingsmaskers waarvan de verzegeling na de levering is verbroken kunnen niet geretourneerd worden.

  Kosten

  Aan het versturen van pakketten zitten kosten verbonden. Wij schatten dat deze kosten maximaal € 6,95* (normale zending) of € 8,60* (aangetekende zending) zullen bedragen voor een pakket dat vanuit Nederland naar ons retouradres gestuurd wordt. Deze kosten zullen naar schatting maximaal € 10,00* (normale zending) of € 20,00* (aangetekende zending) bedragen voor een pakket dat vanuit België naar ons retouradres gestuurd wordt.

  Tip: hoeft u alleen iets kleins, zoals een t-shirt of een MMA/kickboks broek terug te sturen? Verstuur het dan in een (grote) envelop om zo uw verzendkosten terug te dringen. Dit kost meestal € 3.50*.

  * Kijk voor de actuele prijzen op de website uw post aanbieder

  Indien het door u ontvangen artikel niet deugt en u het daardoor retour moet sturen, valt dit bij ons onder de garantieregeling en zullen wij de verzendkosten vergoeden én het nieuwe pakket gratis toesturen. Neem hiervoor wel altijd eerst contact met ons op vóór u het pakket naar ons opstuurt, zodat u zeker weet of de garantieregeling van kracht is.

  Opstarten van de retourprocedure

  De retourprocedure moet in gang gezet worden binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelde artikelen. Volg deze 3 stappen om je pakketje correct te retourneren:

  Stap 1: vul het retourformulier in

  Vul het retourformulier in en voeg dit toe aan het pakket dat u retourneert. Vergeet niet het ordernummer in te vullen!
  Wanneer het ordernummer bij ons bekend is, kunnen wij je retourzending sneller verwerken, waardoor u uw geld sneller teruggestort krijgt. Het ordernummer vindt u in de e-mail met de orderbevestiging, die wij naar u hebben verstuurd direct nadat u de bestelling heeft geplaatst.

  Stap 2: stuur het pakket retour

  Pak het artikel degelijk in en doe het ingevulde retourformulier bij de doos in. Stuur vervolgens het pakket binnen 14 dagen retour naar:

   

  U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

  Risico van retourzendingen

  Retourzendingen zijn voor risico van de koper/klant/consument. Dit houdt in dat wij niet aansprakelijk gesteld kunnen worden voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen. Vraag daarom altijd om een verzendbewijs en bewaar deze goed. U kunt het risico beperken door het pakket aangetekend te versturen. De geschatte kosten voor een aangetekende retourzending staan hierboven genoemd.

  Afhandeling

  Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Indien u slechts een deel van uw bestelling retour stuurt dan worden de kosten voor levering niet teruggestort. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

  Verkeren de producten niet in 'nieuw' staat, met als gevolg dat we deze niet direct opnieuw aan kunnen bieden in onze webshop/winkel, dan nemen we contact met u op over de afhandeling. In dat geval is het mogelijk dat er kosten in rekening worden gebracht, zoals hierboven reeds genoemd.

  Toch nog vragen over het retourneren van je aankoop?

  Neem gerust contact met ons op:

  E-mail: [email protected]
  Telefoon: 085-0603734

   

  U bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

   

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  • Al je orders en retouren op één plek
  • Het bestelproces gaat nog sneller
  • Je winkelwagen is altijd en overal opgeslagen

  vergelijk0